Sådan får du adgang til en værtscomputer med WiFi

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til det trådløse netværk. Hvis du ikke har adgangskoden, skal du hente den fra netværksadministratoren. Hvis du ejer routeren og har glemt adgangskoden, skal du overveje at nulstille routeren. Du kan finde instruktioner i din routerens dokumentation.

2.

Åbn din internetbrowser. Naviger til din routerens konfiguration Internet Protocol-adresse. Hvis du ikke kender din router konfigurations-IP-adresse, kan du finde den på AnswersThatWorks websted (se Ressourcer).

3.

Indtast loginoplysningerne. usikker på det, kan du finde de fleste standard router brugernavne og adgangskoder på den URL, der er angivet i det foregående trin.

4.

Indtast konfigurationsskærmen og foretag den, der ændrer konfigurationen du føler er passende.

5.

Gem dine ændringer og afslut konfigurationsværktøjet. Når routeren genstarter, skal du tænde det og det vedhæftede modem i to minutter for at kunne nulstille dem korrekt.

Trådløst internet har forårsaget en del af en revolution i brugen af ​​internettet. Sammenlignet med konventionelle trådløse internetforbindelser, trådløst internet eller Wi-Fi kan der gøres meget større mobilitet for tilsluttede computere - f.eks. Bærbare computere - og det er nemt at forbinde mange computere til. Faktisk kan Wi-Fi hot spots nu findes på offentlige steder i hele verden. Mens Wi-Fi-routere generelt er konfigureret via en kablet forbindelse til en computer, er det også muligt at konfigurere hosting routeren via en trådløs forbindelse.