Sådan forbedres den trådløse forbindelse på en bærbar computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer din trådløse router så tæt på dit hjerte som muligt. Dette giver dig den bedste dækning i hele huset. Hvis din router er placeret på husets ydervæg, udsendes halvdelen af ​​signalet udenfor og bliver således spildt. Hvis det er muligt, skal du placere routeren i et centralt rum uden for gulvet. Mange professionelle kabelinstallatører monterer routeren på væggen eller loftet, hvis det er et to-etagers hus. På den måde bliver signalet ikke skudt i jorden.

2.

Installer en anden antenne på din trådløse router. Producent routere leveres med grundlæggende antenner, der skyder et signal ud i en cirkel. Hvis det ikke er muligt for dig at flytte routeren væk fra ydersiden af ​​huset, kan du købe en anden antenne, kaldet en Hi-Gain-antenne, som giver dig mulighed for at vælge i hvilken retning signalet sendes. antennen i retning af de svage punkter i huset for at få bedre dækning i disse områder.

3.

Installer et nyt trådløst kort i din bærbare computer. Routeren sender ud signal, men det skal modtages af computeren eller en anden enhed. De fleste bærbare computere leveres med et indbygget trådløst kort, der kan udskiftes ved at fjerne tastaturet. En bedre mulighed kan dog være at købe en ekstern USB-drevet trådløs adapter. Denne eksterne adapter har en antenne som den på den trådløse router og har meget bedre rækkevidde. Et nyt trådløst kort med væddemål ter dækning vil forbedre din trådløse forbindelse dramatisk.

4.

Installer en trådløs repeater mellem routeren og din computer. En repeater vil afhente det svækkede signal, øge det til sin oprindelige styrke og derefter sende det ud endnu mere. Den bedste placering for en repeater ligger lige inden for rækkevidden af ​​den trådløse router, så den kan få maksimal afstand, når den sender det nye signal. Disse repeaters kræver ingen ekstra ledninger til installation og kan fordoble din dækning i løbet af få minutter.

5.

Skift kanal, som det trådløse signal udsendes til. Indtast routerns indstillinger og find 'kanal' indstillingen. Hvis du vælger en ny kanal, behøver du ingen ændringer i computerens indstillinger, fordi computeren automatisk registrerer den nye kanal. Ændring af udsendelseskanalen er som at justere et radiopald. En lille justering kan fjerne tingene lidt og give dig et bedre signal.

6.

Skær ned på de enheder, der forstyrrer dit trådløse signal. Den største synder er trådløse telefoner. Trådløse routere udsendes med 2,4 GHz, så ved at bruge en trådløs telefon, der udsendes med samme frekvens, vil det medføre forstyrrelser. Opgradering til en højere frekvens på disse enheder eliminerer forstyrrelsen.

7.

Installer et trådløst trådløst system. Den nuværende standard er 802.1b, men den nye 802.1g eller 802.1n er meget hurtigere. Indkøb af nyt udstyr med den højere betegnelse kan være alt, hvad der kræves for at øge strømmen af ​​din trådløse forbindelse.

8.

Sæt tættere på din router. Dette kan være den enkleste løsning af alle. Flytning tættere på routeren sikrer, at du får det bedste signal muligt.

Computerverdenen tager en tur mod helt trådløs, og fremkomsten af ​​den bærbare computer kan have været katalysatoren for denne bevægelse. Når folk gør forretninger hjemmefra og på farten, er trådløse netværk blevet standard. Men trådløse netværk kan være finicky og kan kræve en smule tweaking for at få det bedste signal. Et par hurtige checks og justeringer kan forbedre den trådløse forbindelse på din bærbare computer og give dig det bedste signal.