Sådan konfigureres en CC-proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast klientens adresser i CCProxy. I hovedvinduet i CCProxy skal du vælge 'Konto'. Indstil 'Auth Type' til IP-adresse. 'Tillad kategori' til 'Kun tilladelse' og Tryk på knappen 'Ny'. Der åbnes et konto vindue. Indtast LAN-adressen på en af ​​computere i netværket. Klik på 'Gem' og 'OK'. Kontrolvinduet vil lukke. Nu er der en post i skærmbilledet Account Manager.

2.

Åbn Internet Explorer-browseren på den computer, som du netop har oprettet en konto i CCProxy. til 'Internetindstillinger', som er tilgængelig fra menuen Funktioner ved at vælge 'Valg.' Klik på fanen 'Forbindelser' og find 'LAN Settings' knappen. I det næste vindue, der åbnes, skal du tjekke 'Brug en proxyserver til din LAN 'og klik på' Avanceret '-knappen. Indtast' 192.168.0.1 'i' Proxy Address to use 'for hver post og' 808 'i' Port 'for hver post, undtagen SOCKS-linjen, hvor' 1080 'skal være brugt. Klik på 'OK' for at lukke vinduet Proxy Settings. Klik på 'OK' i vinduet LAN-indstillinger for at lukke det og igen i vinduet Internetindstillinger.

3.

Gentag trin 1 og 2 for hver computer på dit LAN. Denne procedure giver internetadgang til hver computer, der er konfigureret.

4.

Bloker adgangen til forbudte websteder ved at trykke på knappen Webfilter i kontoadministratoren. Vælg filtertype: Websted, URL eller Indhold. Giv filtret et navn i feltet 'Webfilternavn'. Følgende felter skal udfyldes efter hvilken type filter der oprettes. Elementer i lister, der er indtastet i disse felter, skal adskilles af et semikolon. Vilde kort kan bruges. '?' repræsenterer et tegn, '*' repræsenterer en streng. Du kan definere kombinationer af filtre som et navngivet filter. Det er kun muligt at anvende et filter pr. Bruger.

5.

Anvend webfilen til hver konto ved at klikke på en konto i vinduet 'Kontoadministrator' og trykke på 'Rediger .' I vinduet 'Konto' skal du markere feltet 'Webfilter' og vælge det ønskede filter fra rullemenuen. Klik på 'Gem' og 'OK'.

CCProxy er en softwarepakke oprettet af Youngzsoft. Det kan konfigureres til at fungere som en netværksadresseoversætter for et lokalt lokalnetværk (LAN) for at tilbyde adgang til internettet. Udover at fungere som en gateway til internetadgang, kan den bruges som et indholdsfilter, der blokkerer adgangen til en liste over forbudte websteder. CCProxy fungerer på Microsoft Windows-miljøet og er kompatibel med følgende versioner: Win98, WinME, WinNT, Win2000, WinXP, Win2003, Vista, Win7 og Win2008. For denne vejledning antages det, at CCProxy installeres på en computer, der har adgang til internettet. Det antages, at denne computer har LAN-adressen 192.168.0.1, og alle de andre computere på LAN'et har efterfølgende adresser, såsom 192.168.0.2, 192.168.0.3 og så videre.