Sådan konfigureres og aktiveres SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på din Windows 7 'Orb' -knap på skrivebordet og vælg 'Administrative værktøjer.' Klik på 'Information Services (IIS) Manager' i menulinjen for at åbne din IIS-konsol (Internet Information Services). IIS er webhost software til Windows.

2.

Klik på dit servernavn til venstre. Dobbeltklik på ikonet 'Servercertifikater' i centeroplysningerne i IIS. Genvejen er placeret i afsnittet 'Sikkerhed'.

3.

Klik på linket 'Komplet certifikatforespørgsel' i den højre kontrolpanelrude. Dette åbner et nyt vindue. Klik på knappen 'Gennemse' (mærket '...') og vælg din SSL-certifikatfil, som typisk er en '.CER' -fil. Indtast et venligt navn for dine SSL-certifikatindstillinger, og klik på 'OK'. Dette installerer SSL-certifikatoplysningerne.

4.

Klik på linket 'Bindinger' i den højre kontrolpanelrude. Dette åbner et andet konfigurationsvindue. Klik på 'Tilføj'. I det åbnede vindue skal du vælge 'https' fra rullemenuen og indtaste '443' for portnummeret. Port 443 er standard SSL-port til din webhost.

5.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Åbn din hjemmeside i din webbrowser ved hjælp af 'https' præfiks. Dette verificerer, at din SSL er installeret og konfigureret på din webhostserver.

Secured Sockets Layer (SSL) giver din Windows Web host server med kryptering. Kryptering beskytter dine kunders information, når de sender dig private data som f.eks. Finansielle eller medicinske data. Kryptering bruges også til at beskytte brugerne, når de logger ind på din hjemmeside. Før du kan bruge kryptering på dit websted, skal du aktivere og installere SSL-certifikatet . SSL-certifikater giver verifikation for webbrowsere, så brugerne kan se, at deres data er krypteret og beskyttet.