Sådan registreres MSCOMCTL.OCX

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download filen MSCOMCTL.OCX, hvis du ikke har den (se Ressourcer).

2.

Åbn den downloadede fil og Uddrag det ved hjælp af dit foretrukne arkivstyringsprogram. Placer det i mappen 'C: \ WINDOWS \ SYSTEM32'.

3.

Klik på Start og vælg 'Kør', hvis du bruger Windows 2003 eller XP. For Windows Vista og senere skal du klikke i tekstindtastningslinjen på menuen Start.

4.

Indtast teksten 'REGSVR32 MSCOMCTL.OCX'.

5.

Klik på 'Ja', hvis du bliver bedt om at give 'REGSVR32.EXE' administrative rettigheder. Du har nu registreret MSCOMCTL.OCX med systemet.

Selvom de fleste softwareinstallatører registrerer deres egne filer, kan processen med at afinstallere software og opgradere operativsystemer lade computeren være tilbage med filer, der ikke er registreret med systemet. Filen 'MSCOMCTL.OCX' ligger normalt i dit systembibliotek og skal være registreret hos systemet for at kunne anvendes korrekt. Hvis du af en eller anden grund har en ansøgning, der giver dig en MSCOMCTL.OCX-fejl, skal du genregistrere filen for at gøre din software mulig. Registrering af en fil er en hurtig proces, men du skal have administrative rettigheder til at udføre det. .