Cisco Jobbeskrivelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Kvalifikationer

For at kvalificere sig som Cisco-ingeniør skal ansøgere have mindst en bachelorgrad i Informationsteknologi eller et edb-relateret felt. Krævet kursusarbejde omfatter netværksinfrastruktur, operativsystemer, servere og hardwareinstallation .

Ansvar

Cisco-ingeniører overvåger netværkssystemer. De kommunikerer med kunder, leverandører og kolleger for at sikre vedligeholdelsen af ​​Cisco-netværk. De arbejder med hardware som routere og servere og beskytter sikkerheden for alle Cisco-systemer. < h2> Færdigheder Cisco ingeniører skal have fremragende kommunikationsfærdigheder, både skriftlige og verbale. De skal have stærke analytiske evner til at udmærke sig ved fejlfinding af netværksproblemer og løsning af problemer.

Job Outlook

Bureau of Labor Statistics Forventer en 30 pct. stigning i beskæftigelsen mellem 2008 og 2018. Den gennemsnitlige årsløn for disse netværksadministratorer var 66.310 $i 2008. Cisco-ingeniører designer og udvikler netværk og yder løbende teknisk support til Cisco-produkter. Disse specialister arbejder i virksomheder og offentlige organisationer, der kræver stor vedligeholdelse af computernetværk.