Sådan besejrer du en proxy

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter en proxyserverwebside ved at læse gennem et fortegnelsessted (se Ressourcer). Når den proxy, der beskytter internettet, bemærker trafik til og fra et websted, vil det undersøge og blokere denne adresse, hvis den finder det til en proxyserver. På grund af dette forpligter proxyserverne sig ikke direkte og aldrig bor længe nok til at blive opført i søgemaskiner. Serverlister opdateres løbende, da proxyserverne omdøber sig for at undgå at blive sortlistet.

2.

Se på hver post i mappen. Den viser navnet (hvilket er et link), proxyens hjemland, om det bruger SSL-sikkerhed og hvor længe det har fungeret. liste over proxy-tjenester på noteringstjenesten. Ved siden af ​​hver post vises det, hvor længe denne proxyserver har eksisteret. Denne faktor måles i timer, fordi de skifter adresser meget ofte. Vælg den nyeste tjeneste, der er angivet.

3.

Klik på navnet på en proxy på listen. Dette fører dig til webstedet.

4.

Rul gennem webstedet, som vil indeholde annoncering.Disse websider er enkle i design og indeholder ingen instruktioner og få funktioner. Det eneste felt på webstedet bliver et adressefelt. Indtast her adressen til det websted, du vil besøge. Tryk på 'Enter' eller klik på 'Gå' -knappen, hvis der er en. Dit destinationssted vil blive vist i proxyservervinduet. Webadressen i adresselinjen forbliver den på proxywebstedet. Da blokerende proxy fungerer på dette felt, vil det ikke opdage, at du besøger et websted på sin liste over forbudte websteder.

En organisation kan tillade, at computere i sit private netværk får adgang til internettet. Disse computere er forbundet via netværket til internettet via en router eller gateway. Det er almindelig praksis for organisationen at placere filtreringssoftware på en enhed, der beskytter adgang til internettet. Dette kaldes en proxyserver. Proxyen vil blokere eventuelle anmodninger eller svar fra en liste over forbudte websteder. Dette system kan dog undergraves. Ligesom 'det tager en tyv at fange en tyv', tager det en proxyserver at besejre en proxyserver.