Sådan erstattes et SSL-certifikat i IIS

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne din konfigurationskonsol.

2.

Klik på dit IIS-website-servernavn til venstre. Dobbeltklik på 'Servercertifikater' i afsnittet Centerdetaljer. Dette åbner et nyt vindue.

3.

Klik på linket, der er mærket 'Complete Certificate Request.' Klik på knappen '...' i det nye vindue. Dette åbner en dialogboks. Peg på det nye servercertifikat, der erstatter det gamle, og klik på 'OK'.

4.

Skriv et venligt navn i tekstboksen 'Friendly Name'. Dette er typisk domænenavnet for dit websted. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne og erstatte det gamle certifikat.

Internet Information Services (IIS) giver dig webhosting software til at levere dynamisk indhold til dine brugere. IIS har SSL-konfigurationer (Secure Sockets Layer), der krypterer data på tværs af internettet. Dette beskytter dine kunders data og private oplysninger. SSL-certifikater varer kun et år, før de skal fornyes. Det betyder at du skal udskifte det gamle SSL-certifikat på IIS med et nyt, opdateret certifikat.