Sådan finder du flykortleverandører

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din lokale fastnet eller mobiltelefonudbyder. De fleste telefonfirmaer, især dem, der tilbyder trådløse eller bredbåndstjenester, har også flykort til rådighed. Prisen på luftkortet varierer afhængigt af firmaet; Men fra og med 2010 falder de fleste i størrelsesordenen $40 til $100 for luftkortsenheden og $40 til $60 pr. måned for en serviceplan. Nogle telefonudbydere vil tilbyde servicerabatter til kunder, der 'bundle' eller købe ekstra tjenester.

2.

Besøg elektroniske forhandlere, f.eks. Bestbuy, Radio Shack og Staples. Hver af disse forhandlere sælger luftkort eller 'trådløse bredbåndsenheder'. Den elektroniske forhandler leverer i de fleste tilfælde ikke serviceaftaler til disse enheder. Du bliver stadig nødt til at tilmelde dig for en flykortplan via en mobiludbyder. Fordelen ved at besøge en stor elektronisk forhandler er imidlertid muligheden for at se flere muligheder ved forskellige prispunkter. Desuden har disse enheder tendens til at komme til salg fra tid til anden for at opretholde konkurrencen med de andre luftkortudbydere på displayet.

3.

Tjek online-leverandører af flykort som Virgin Mobil og Cricket Trådløs til forudbetalt luftkort alternativer. Fra 2010 kører prisen for air card-enheden typisk mellem $70 og $150 afhængigt af modellen og dens evner. Men hvis du kun planlægger at bruge dit luftkort lejlighedsvis, kan du undgå en langsigtet kontrakt ved at betale for flytid på et nødvendigt grundlag.

Et luftkort giver trådløs internetadgang til en bærbar eller stationær computer ved at tappe ind i et cellulært signal. Du kan købe flykort fra en række mobiltelefon- og detailleverandører. Men for at bruge et luftkort skal du købe et mobilforbindelsesabonnement via en mobiltjeneste.