Satellit vs DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktion

DSL-linjer løber gennem en standard telefonlinje, men de adskiller stemme og data. Satellit Internettjenester bruger radiobølger til at transmittere data over internettet.

Hastighed

Generelt er satellitinternethastigheder den langsomeste af alle typer bredbånd, der opnår omkring 500 kilobits per sekund (kbps) nedstrøms og 80 kbps opstrøms. DSL kan på den anden side få op til 8 megabit per sekund (mbps) opstrøms og 1.024 kbps nedstrøms.

Geografi

Omtrent ethvert geografisk sted kan modtage satellitinternet, fordi det ikke kræver ledninger lagt. DSL- og satellithastigheder er ofte sammenlignelige, men forbrugerne vil muligvis stadig bruge DSL, hvis det er muligt, ifølge High Speed ​​Internet-webstedet, fordi DSL har hurtigere at sende tid. Digital abonnentlinje (DSL) og satellit-internettjenester er typer af bredbåndsforbindelser. Mens DSL kan have en hurtig fordel over satellit, er satellit mere tilgængelig. Normalt er satellit-internet-tjenester en sidste udvej, hvis dial-up er den eneste andre internet-tjeneste til rådighed.