Hvad er AXXo Torrent?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

AXXo Historie

Aliaset aXXo blev først opført i 2005, og online piratets sande identitet er aldrig blevet bekræftet. AXXo blev populær blandt den ulovlige download verden, fordi hans DVD rips var af høj kvalitet og komprimeret til 700 megabyte filer, og dermed kunne brænde på en enkelt skrivbar cd.

AXXo's Popularitet

Filmtitler stillet til rådighed som torrent downloads af aXXo når konsekvent 500.000 til 1 million downloads om ugen. Omkring 33,5 procent af alle film downloadet på BitTorrents bruger aXXo torrenter.

Falske AXXo Torrents

På grund af den enorme popularitet af aXXo, bruger flere falske pirater aXXo-aliaset har lavet film med langt mindre kvalitet online. Ifølge en 2009-artikel skrevet af Tim Walker, der optrådte i NZ Herald, er det blevet hævdet, at Motion Picture Association of America (MPAA) begyndte at uploade falske, tomme film ved hjælp af aXXo navn for at fange ulovlige downloadere. AXXo torrent er specifik BitTorrent oprettet af den ukendte computer hacker kendt som 'aXXo.' Denne pirat er berygtet for at placere ulovlige filmdownloads af høj kvalitet online, ofte før den officielle DVD udgives.