Hvordan bruger jeg en USB på en computer?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find USB-portene på din computer. Disse rektangulære porte findes generelt på siderne eller bagsiden af ​​bærbare computere eller på forsiden af ​​en stationær computer. De er ofte markeret med et netværkssymbol, der matcher de symboler, der findes på USB-ledninger.

2.

Slut den ene ende af USB-kablet til din computer og den anden ende i enheden som du vil arbejde med. Hvis USB-ledningen har to USB-stik, er det rektangulære stik tilsluttet computeren, og den mindre firkantede stik tilsluttes enheden.

3.

Vent til computeren genkender USB-forbindelsen. Små enheder, såsom kameraer, mobiltelefoner og flashdrev, leveres ofte med drivere, der automatisk installeres på din computer, når enheden genkendes. Andre enheder, såsom scannere og printere, kommer med software og drivere, der skal installeres, før du tilslutter og bruger enheden. Du bliver bedt om at installere den relevante software, når det er nødvendigt.

4.

Afbryd USB-kablet fra computeren, når enheden ikke er i brug.

Universal Serial Bus eller USB, porte findes på stort set alle bærbare og stationære computere. Disse porte bruges til at forbinde ekstern hardware til computeren, såsom printere, mobiltelefoner, kameraer og scannere. Med kun et enkelt USB-kabel kan data overføres mellem enhederne. De fleste computere, der fremstilles i dag, leveres med flere USB-porte, så flere enheder kan tilsluttes computeren ad gangen.