Hvordan finder jeg en ProCurve 2524 Switch IP-adresse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut HP Procurve 2524 seriekablet til DB 9 pin seriekonsolporten på HP Procurve 2524 og tilslut den anden ende af kablet til DB 9 pin seriel port på Windows 7 computer.

Klik på knappen 'Start' på Windows 7-computeren og klik på 'Søg' feltet. Skriv 'hypertrm', og højreklik derefter på ikonet 'HyperTerminal', der vises øverst i venstre rude. Klik på 'Kør som administrator'.

Skriv 'HP 2524' i feltet 'Navn:' i vinduet, der vises, og klik på 'OK'.

4.

Klik på rullemenuen 'Connect using:' og vælg derefter 'Com port' på Windows 7-computeren, der er optaget af HP Procurve 2524 serielt kabel og klik på ' OK. '

5.

Klik på rullemenuen' Bits per sekund: 'og vælg' 9600 ', og klik derefter på rullemenuen' Flow Control ' vælg 'Ingen'. Klik på 'OK'.

6.

Tryk på tasten 'Enter' for at få vist HP Procurve 2524 kommandolinjen. Skriv 'show ip' og tryk på 'Enter' -tasten. Bemærk, at kommandoudgangen viser alle IP-adresser konfigureret på kontakten.

HP Procurve 2524 er en administreret switch, der giver en administrator adgang til at få vist konfigurationsindstillinger via en webbrowser, en menubaseret kommandoprompt eller en kommandolinjegrænseflade (CLI). For at finde den ukendte IP-adresse på en HP Procurve 2524, er det bedst at se IP-konfigurationen via CLI, fordi CLI er tilgængelig som standard.