Hvordan sletter jeg forskningshistorie?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

I Internet Explorer skal du vælge 'Sikkerhed' øverst til højre på browservinduet i Internet Explorer. Hvis du ikke kan se det, vælger du 'Værktøjer' i din browser, 'Værktøjslinjer' og 'Kommandolinje'. Dette trin gør det synligt i browseren.I 'Windows XP og 7' går til 'Start' (nederst til venstre), 'Alle programmer', 'Tilbehør', 'Systemværktøjer', 'Diskoprydning.'

2.

I Internet Explorer skal du klikke på 'Slet browseroversigt' under Sikkerhed i 'Internet Explorer'.I Windows XP og 7 under diskoprydning vil en boks pop-up spørger dig om, hvad der kører for at rense, det viser dig det korrekte drev, som er 'C.' Vælg 'OK'.

3.

I Internet Explorer skal du markere alle felterne i Internet Explorer i boksen 'Slet browseroversigt' bortset fra den, der siger at bevare favoritwebsted data. Hvis det allerede er valgt, skal du fjerne markeringen.I Windows XP og 7 vises der en lille boks, der beregner historikken, der kan slettes. En ny boks vil dukke op, som viser en liste over, hvad der kan slettes.

4.

Klik på 'Slet' i Internet Explorer. Du vil se en lille boks pop op, der viser en statuslinje. Det vil vise dig, hvad det sletter og fremskridtene.I 'Windows XP og 7' markerer du alle felterne, vælg 'OK'. Du vil se en anden statuslinje, der viser, at historien bliver slettet.

Tips og advarsler

  • Hvis du på en offentlig computer kan lukke Internet Explorer for at rydde resten af ​​sporingsk cookies fra at gøre ovenstående trin.
  • Sletning af forskningshistorik fra din computer giver ikke alene privatliv, det hjælper også med at holde computeren kørende hurtigere og mere effektivt. Nogle af de oplysninger, der er gemt i din browserhistorik, indeholder din forskningshistorik, sporings cookies, midlertidige internetfiler og adgangskoder. I nogle få enkle trin kan du slette din historie i Internet Explorer eller Windows XP og 7.