Sådan Fix IE Så det vil arbejde på min Roadrunner Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller dine netværksindstillinger. Åbn 'Kommandoprompt' under 'Tilbehør' og indtast 'ipconfig.'

2.

Se output fra kommandoen 'ipconfig', herunder 'Connection-specifik DNS suffix.' Kontroller, at 'Connection-specific DNS Suffix' indeholder 'rr.com', hvis du er på Brighthouse / RoadRunner. Hvis du er på en anden internetudbyder, fungerer denne kommando stadig, men den viser forskellige resultater.

3.

Åbn Kontrolpanel og vælg 'Internetindstillinger'.

4.

Klik på fanen 'Forbindelser' og derefter på knappen 'LAN Settings'.

5.

Kontrollér 'Automatisk registrering af indstillinger' og fjern markeringen 'Brug en proxyserver', hvis den er markeret. Klik på 'OK' to gange.

6.

Test Internet Explorer ved at gå til en hjemmeside. Hvis hjemmesiden ikke åbnes, skal du kontakte RoadRunner for at sikre, at dit kabelmodem er i orden.

Tips og advarsler

  • Mozilla Firefox er en fremragende alternativ til Internet Explorer og er ofte upåvirket af virusangreb på samme måde som IE.
  • Hvis Microsoft Internet Explorer plejede at arbejde med din RoadRunner internetforbindelse, men nu er det ikke meget godt, at din computer er offer for en virus. Virus viser annoncer for falsk antivirus software i et forsøg på at afskaffe penge fra dig. Derudover ændrer de vigtige indstillinger på din computer, så du ikke kan bruge internettet på normal måde. Løs Internet Explorer til igen at arbejde med RoadRunner-service.