Sådan ændrer du internetindstillinger for alle brugere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen Start, klik på 'Internet Explorer', og klik derefter på 'Værktøjer'. (Bemærk: Windows XP-brugere: klik på 'Start', klik på 'Internet Explorer', og klik derefter på 'Værktøjer.')

2.

Klik på 'Internetindstillinger' Fanen Indhold, og klik derefter på 'Aktivér'. Indtast dit supervisor password eller indtast din bekræftelse, hvis du bliver bedt om det. (Bemærk: Hvis Content Advisor tidligere var aktiveret, vil 'Enable' ikke være tilgængelig. Klik i så fald på 'Indstillinger', indtast adgangskoden, og klik derefter på 'OK').

3. < / p>

Klik på fanen Generelt, klik på 'Opret adgangskode', og lav derefter en vejledende adgangskode og adgangskode. Når du er færdig, klik på 'OK'. (Bemærk: Hvis indholdsrådgiveren tidligere var aktiveret, er 'Opret adgangskode' ikke tilgængelig. Klik i dette tilfælde på 'Skift adgangskode', indtast adgangskoden, og lav derefter et nyt kodeord og adgangskode. Når du er færdig, klik på 'OK.')

Tips og advarsler

  • Skriv ned dit Internet Options Supervisor password før du skriver det ind. Med så mange at huske er det let at glemme.
  • Som det er tilfældet med alle adgangskodebeskyttede indstillinger, kan Content Advisor blive kompromitteret, hvis en autoriseret bruger har adgang til dine kontooplysninger, så prøv at gøre, hvad du kan for at sikre det.
  • At gøre en fælles computer sikrere er en stærkt god grund til at ændre Internet 'Valg' for alle brugere. En anden overbevisende årsag til at gøre det er, at dit operativsystem vil have større risiko for upålidelighed fra nettet, hvis en bruger uhensigtsmæssigt downloader sporingskager, spionvare eller andre skadelige vira. Alle - inklusive dig - vil blive påvirket, hvis dette sker. Heldigvis er der en ubesværet måde for dig at sætte Internet 'Valg' for alle brugere uden at skulle ændre hver konto separat.