Sådan fjerner du blokerede webadresser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Peg din webbrowser til en web-baseret proxy (Se Resources.) Indtast den pågældende blokerede webadresse i feltet 'Adresse'.

2. < / p>

Se listen over muligheder under feltet 'Adresse' og overvej den type websted, du planlægger at besøge. For eksempel, hvis hjemmesiden kræver, at du logger ind, skal du markere afkrydsningsfelterne ud for 'Accept Cookies' og 'Session Cookies' valgmuligheder for at sikre, at den kan gemme dine oplysninger via proxyen. Hvis derimod, hvis du planlægger at få adgang til et websted, der bruger JavaScript (som YouTube), fjern markeringen for 'Fjern script' -indstillingerne for at sikre, at du har adgang til scriptet indhold.

3.

Klik på 'Enter' og vent et øjeblik. Din hjemmeside vil blive vist for dig. For at få adgang til en anden blokeret hjemmeside skal du indtaste adressen i proxy'en 'Adresselinje', der vises øverst i dit vindue --- ikke din egen web browser.

Tips og advarsler

  • Hvis du mister muligheden for at se dit websted via en bestemt proxy, skal du blot bruge en anden. Se listen i 'Ressourcer' for yderligere valg.
  • Der er en række grunde til, at du måske ikke kan få adgang til en webadresse eller en webadresse. Uanset om din netværksadministrator har blokeret adgang til bestemte websteder, eller du bor i et land, som f.eks. Kina eller Iran, hvis regering kontrollerer sine borgere. 'Internet privilegier, er processen med at blokere blokerede websteder ligefrem --- du kan gøre det lige ved web, uden at downloade eller installere nogen software, ved hjælp af et værktøj kendt som en 'web-baseret' proxy. Da enheder blokkerer websteder via deres 'Internet Protocol' -adresser, fungerer en 'proxy' ved at 'maskere' din IP og give du en ny.