Sådan kører du PHP på IIS 6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent de PHP-eksekverbare filer (se ressource nedenfor) og ekstraher dem til 'C: \ PHP' -mappen på din IIS-serverens harddisk. Du kan hente filerne til nogen mappe, men de fleste brugere holder PHP-motorfilerne i PHP-mappen på hoveddisplayet.

2.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS) Manager' for at åbne din konfigurationsmanager.

3.

Klik på 'Web Services Extensions' på venstre side af skærmen. Klik på linket 'Tilføj en ny webserviceudvidelse ...' Dette åbner et nyt vindue.

4.

Indtast 'PHP' i filen udvidelse tekstboks. Klik på 'Tilføj' knappen og peg på filen 'C: \ PHP \ sapi \ php4isapi.dll' på din server s harddisk. Klik på 'OK'. Klik på 'OK' igen i vinduet med hoveddialogegenskaber. Bemærk, at PHP nu er opført i detaljeringsruden til webudvidelser.

PHP er et webudviklingssprog, der primært anvendes på Apache-servere. Imidlertid kan Microsofts webhosting-software, Internet Information Services, være vært for PHP-motoren og give dig mulighed for at køre dine dynamiske PHP-websider. PHP Webhost-motoren er en gratis download, så det koster ingenting at konfigurere din IIS-server med PHP-kompatibilitet. Dette gør det mere overkommeligt at komme i gang med udvikling af websider og design.