Sådan sender du et våg på LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Aktiver funktionen. Indtast BIOS strømstyringsskærmen fra din personlige computer og aktiver opsætningen 'Wake on LAN'.

2.

Konfigurer din medieadgangskontroladresse. Start kommandoprompten på din computer og indtast 'ipconfig / all'. Computerens internetprotokoladresse samt MAC-adressen vises.

3.

Installer software. Brug en søgemaskine til at finde wake-on-LAN-software. Magic Packet Utility af AMD er et program, men brug søgemaskinen til at finde software til dine præferencer. Installer softwaren på din computer.

4.

Test dine ændringer. For at undgå langvarige og irriterende problemer, skal du sikre dig, at alt fungerer korrekt ved at teste konfigurationerne. Det gør det muligt hurtigt og nemt at identificere og rette op på problemet, hvis det opstår.

5.

Konfigurer routeren. Du skal aktivere port videresendelse på din router. Din port er kendt som destinationsporten, som vises på skærmen som Dst Port. Indtast routeren s port videresendelsesmenu og indstil videresendelse af vågne på LAN-porten til LAN'ens broadcast-IP-adresse.

6.

Udfør den endelige test. trin skal være komplette. For at sikre, at alt er fuldstændigt såvel som nøjagtigt og funktionelt, udfør en endelig test. Sluk computeren, brug softwaren og indtast de oplysninger, det kræver, som f.eks. MAC og IP-adresser. computer fjernt og wake on LAN er vellykket.

Et LAN er et lokalnetværk. Tilføjelse af vågne på et LAN gør det muligt at sende et signal til strøm til en computer. Vågner kan være nyttige for dig, hvis du ønsker at spare energi ved at slukke computere, når de ikke er i brug. Hvis du ønsker at opretholde computerens uskadelige evne til hackere og vira, er det også en god sikkerhedsforanstaltning, hvis du forlader computeren. Wakes gør det muligt for disse aktiviteter at ske uden at forstyrre computerens tilgængelighed på tværs af et LAN.