Sådan testes LAN-hastighed

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

LAN hastighedstest

1.

Kør LAN Speed ​​Test (se Ressourcer). Dette er et 'bærbart' program, hvilket betyder at ingen installation er nødvendig.

2.

Klik på 'Start test'.

3.

Vælg placeringen for den midlertidige fil. Denne fil skal være på en anden computer på netværket. Klik på 'OK'.

4.

Indtast størrelsen på den fil, som skal testes. 100 MB er standardstørrelsen. Brug en større filstørrelse, hvis du har et hurtigere netværk og / eller ønsker et bedre data resultat. Klik på 'OK'.

5.

Se resultaterne. Den afsluttede test viser afsendelses- og modtagestatistikkerne, herunder antal pakker, overførselstid og datahastighed.

Windows Vista eller 7 ressourceovervågning

1.

< p> Kør 'Resource Monitor' -programmet ved at klikke på 'Start' knappen og indtaste 'Resource Monitor.' Klik på fanen 'Netværk'. Dette viser Windows Vista og Windows 7s indbyggede netværk båndbredde overvågning software.

2.

Find en stor fil på en anden computer på netværket. Filen skal være større end 100 MB til en mere præcis test.

3.

Kopier den store fil fra den eksterne computer til den computer, hvor testen udføres. Se netværksskærmen for at se hastighed på LAN-forbindelsen.

Windows XP Opgavebehandling

1.

Højreklik på proceslinjen. Klik på 'Opgavehåndtering.' Klik på 'Netværk 'fanen. Dette viser Windows XPs indbyggede overvågningssoftware til netværkets båndbredde.

2.

Find en stor fil på en anden computer på netværket. Filen skal være større end 100 MB til en mere præcis test.

3.

Kopier den store fil fra den eksterne computer til den computer, hvor testen udføres. Se netværksskærmen for at se LAN-forbindelsens hastighed.

Tips og advarsler

  • Udfør testen flere gange til og fra flere steder for at modtage klareste billede. Båndbredde test er forskellig fra båndbredde overvågning. Båndbreddeovervågning involverer måling af den aktuelle tilstand af båndbreddebrug på netværket, mens båndbreddeprøvning måler netets samlede kapacitet. Selvom der anvendes båndbreddeovervågningssoftware her, bruges den som en båndbredde-testfunktion, fordi store filer med vilje overføres til evaluering af netværkslinkkapacitet.
  • Local Area Network hardware kan være dyrt. Derfor er det vigtigt at teste infrastrukturen for at sikre den forventede båndbredde opnås. Dette har den ekstra fordel ved fejlfinding af forbindelsesproblemer. Netværket kan for eksempel være mest funktionelt, men et dårligt kabel kan påvirke båndbredden på en enkelt computer.