Sådan Sammenlign VoIP-priser

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sammenlign med fastnetpriser

VoIP er ofte billigere end traditionel fastnettelefonitjeneste, men det er vigtigt at foretage en fuldstændig sammenligning. Telefonvirksomheder kan have en billig og uanmeldt plan, der er sammenlignelig, selv om VoIP-indstilling kan give flere funktioner til samme pris. Voicemail, viderestilling og opkalds-id er funktioner, der er standard med de fleste VoIP-tjenester, men kan koste ekstra fra telefonfirmaet. VoIP kræver en højhastigheds internetforbindelse, såsom DSL eller en kabelmodem.

Sammenlign VoIP-muligheder

Ikke alle VoIP-muligheder er de samme. Nogle tjenester, som f.eks. Skype og Google Voice, giver dig mulighed for at bruge din computer til at foretage et opkald, men er ikke beregnet til at blive brugt sammen med en standard telefon.Tjenester som Vonage og Internet-telefon service, der tilbydes af de fleste internetudbydere, fungerer på samme måde som en fastnet telefon service, når de er installeret, så du kan foretage opkald med din almindelige telefon. Når du sammenligner forskellige VoIP-tjenester, det er im

Sammenlign internationale priser

En vigtig forskel mellem VoIP og fastnetjenester er, at langdistanceopkald ofte er medtaget i baseprisen hvis de er lavet til folk i samme land. Opkald til andre lande kan variere i pris, så hvis du ofte ringer til folk i andre lande, vil du gerne sammenligne disse priser, selv blandt forskellige VoIP-udbydere. VoIP eller Voice-over-Internet Protocol er ikke længere en eksperimentel ny teknologi, men et rentabelt alternativ til traditionelle telefontjenester. Det kan være et mere økonomisk valg for dig, afhængigt af dine omstændigheder, mængden af ​​opkald du foretager, de steder, du ringer til og de funktioner, du anser for vigtige.