Sådan forlænges et Ethernet-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål kabellængden, som du skal føje til det eksisterende Ethernet-kabel for at udvide det, og tilføj ca. seks til 12 tommer for at tillade noget slæk.

p> 2.

Mål og skær en tilsvarende længde af Cat-6-kablet. Afslut det med en RJ-45-stik i begge ender ved at udføre følgende procedurer:

- Sæt en halv tomme ud af kabelens ydre omslag ved hjælp af en kabelstrimmel.

- Rettet ud de otte farvekodede ledninger.

- Se på RJ-45-stikket i Ethernet-kablet, du ønsker at udvide, og bemærk, hvordan de farvekodede ledninger er opstillet.

- Skift de nye farvekabels ledninger side om side i samme rækkefølge som det eksisterende kabel.

- Få et nyt RJ-45-stik, Hold den (klip opad) og indsæt ledningerne i hulrummet, samtidig med at det samme ledning som det eksisterende kabel opretholdes.

- Indsæt stikket med det vedlagte kabel i Ethernet-kablet, og klem håndtaget tæt.

- Udfør samme procedure i den anden ende af kablet.

3.

Slut RJ45-stikket på det eksisterende Ethernet-kabel til den ene ende af en RJ45-kobler. Tilslut RJ45-stikket i det nye Ethernet-kabel til den anden ende af RJ45-kobleren.

Tips og advarsler

  • De fleste kabelkrympere har en kabelstrimmelfunktion
  • Den bedste måde at øge længden på et eksisterende Ethernet-kabel på er at køre en ny linje og erstatte den med længere tid for at minimere signalforstyrrelser.
  • Et Ethernet-kabel eller LAN-kabel, der bærer data, der overføres af computere i et netværk, og udgør broen, som fysisk forbinder alle computere inden for et kablet netværk. Kablet består typisk af et Cat-5, Cat-5e eller Cat-6-kabel, der afsluttes med et RJ-45-stik eller et RJ-45-stik. Der er tidspunkter, hvor du har brug for et længere kabel, f.eks. Når du flytter din computer til et mere bekvemt sted. Udskiftning af hele kablet kan være dyrt og tidskrævende, men at lære at udvide et Ethernet-kabel kan spare tid og penge.