Sådan installeres AT u0026 T 2Wire 70 Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installations-cd'en, der fulgte med din 2Wire-router, i computerens diskdrev.

2.

Følg vejledningen på skærmen som installationsguiden giver, klikker du på knappen 'Næste' for at gå videre til næste side med instruktioner, når du udfører instruktionerne på en side. Til sidst vil cd'en bede dig om at forbinde din computer til din 2Wire-router og din 2Wire-router til din internetforbindelse.

3. Indsæt et Ethernet-kabel (pakken indeholder to ledninger, og hvis du er forvirret med, hvilke de er, se Ressourcer for et billede) i bagsiden af ​​routeren i jacket ud for ordet 'Source'. Sæt den anden ende af kablet bag på dit DSL-modem.

4.

Indsæt resterende kabel i en af ​​de andre nummererede jacks, og sæt derefter den anden ende af kablet ind på bagsiden af ​​computerens Ethernet-port (hvis du ikke ved, hvor din computers Ethernet-port er, se Resources).

5.

Plu g strømkilden til routeren ind i væggen, og sæt den anden ende i stikkontakten på din 2Wire-router, så den tænder.

6.

Følg den resterende skærm instruktioner fra din installationsguide, indtil den fortæller dig, at din 2Wire-router er installeret. På det tidspunkt skal du genstarte computeren og logge tilbage på din konto. Du har nu installeret din AT u0026 T 2Wire 70 Router.

En router er en enhed, der bruges til at dele en internetforbindelse med andre computere i dit hjem eller forretningsrum. Der er to slags routere, kablet og trådløst. Trådløse routere tilsluttes til din computer og sende et trådløst signal, som næsten alle computere med trådløse adaptere kan oprette forbindelse til. En kablet router er begrænset i, hvor mange mennesker der kan oprette forbindelse til det. Du skal køre kabler fra den til en computer, men fordelen er, at den har et stærkere signal. AT u0026 T er et firma, der leverer internetadgang, og nogle gange bruger de et mærke af router kaldet 2wire. Installation af en hvilken som helst router er stort set den samme, uanset hvilket mærke du bruger.