Sådan konfigureres Avaya 4690

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på Avaya Site Administration software ved hjælp af dit nuværende brugernavn og adgangskode. Vælg det system, du vil oprette forbindelse til, i rullemenuen øverst til højre på skærmen. Klik på fanen System og derefter Generelt, og start derefter GEDI. Vent indtil forbindelsen er etableret.

2.

Opret en alias-stationskabel ved at skrive 'ændre alias-station' og tryk på enter-tasten. Klik på en tom kasse i den venstre kolonne og indtast 4690. Klik på den tilstødende kasse på højre side og indtast 4620. Klik på fanen Indtast øverst på skærmen.

3.

Find en ledig udvidelse til brug for den nye Avaya 4690-telefon ved at skrive 'listeudvidelse' og tryk enter. Rul gennem de eksisterende stationer for at finde en tom plads til den nye station.

4.

Tilføj den nye station ved at skrive 'add station' og derefter det ønskede udvidelsesnummer efterfulgt af Enter-tasten. Klik på type boksen og indtast 4690. Klik på sikkerhedskoden og indtast et unikt nummer. Vælg de andre funktioner, du vil have på telefonen, gennem resten af ​​mulighederne. Klik på enter-tasten, når du har gennemført dine valg af funktioner.

5.

Slut telefonen til en standard Ethernet-forbindelse. Slut telefonen til strøm, og tilslut de eksterne mikrofoner. Tillad, at telefonen starter og opdaterer de nyeste bin og scr-filer fra dit netværk. Indtast i udvidelsen, når du bliver bedt om det sammen med sikkerhedskoden. Test telefonen for ringetone.

Avaya 4690 er en fuldt duplex højttalertelefon bygget af Polycom. Den bruges i små til mellemstore konferencelokaler. Denne telefon har en VoIP eller Voice over Internet Protocol-telefon og bruger en standard 10/100 Base T Ethernet-forbindelse til tilslutning. Telefonen kræver, at telefonsystemet kører Avaya Communications Manager-software og er udstyret med et TN799-klankort og et TN2302AP Media Gateway-kort. Telefonen bruger de samme bin og scr-filer, der kræves for alle andre Avaya IP-telefonenheder. Disse filer instruerer telefonen, hvordan du opretter forbindelse til dit netværk. Kontakt din LAN-administrator for yderligere information.