Sådan opretter du en HP Deskjet 6980 til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer printeren i nærheden af ​​det trådløse netværkets router. Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på bagsiden af ​​printeren. Kør den anden ende til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​routeren. Tryk på knappen 'Print Report Page' på printeren.

2.

Naviger til installationssiden, der er angivet på rapportsiden, og klik på fanen mærket 'Netværk'.

Gå til 'Forbindelser' overskriften og klik på 'Trådløs.' Naviger til fanen 'Wireless Setup.' Klik på knappen 'Start Wizard'

4.

Følg vejledningen for at forbinde 6980 til dit trådløse netværk. Klik på 'Afslut' og luk browseren.

5.

Åbn menuen 'Start' og naviger til 'Netværk.' Vælg 'Tilføj en printer' valgmulighed. Klik på 'Tilføj en netværksprinter.'

6.

Klik på 'HP Deskjet 6980' og vælg 'Næste' og 'Afslut' for at få adgang til printeren via din computers trådløse forbindelse. Gentag processen med at tilføje printeren på andre computere på det trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kender dit trådløse netværk ' s navn eller adgangskode, navigere til vinduet 'Netværk' og klik på 'Netværk og delingscenter'. Navnet på det netværk, du er forbundet med, er angivet øverst i vinduet. Klik på 'Administrer trådløst' netværk og højreklik på navnet på dit netværk. Vælg 'Egenskaber' og naviger til fanen 'Sikkerhed' for at finde dit netværks godkendelsesadgangskode.
  • Tilføjelse af en netværksprinter fungerer forskelligt i Windows XP-operativsystemet. Åbn menuen 'Kontrolpanel' og vælg 'Printere og anden hardware.' Vælg 'Tilføj en printer' og følg vejledningen på skærmen for at tilføje HP Deskjet 6980.
  • Hvis du har et trådløst netværk hjemme eller på arbejdspladsen, kan du lige så godt udnytte alle sine muligheder, såsom at dele en netværksprinter via den trådløse forbindelse. Din HP Deskjet 6980 indeholder en indbygget trådløs adapter, der kan modtage udskriftsjob fra enhver computer på dit trådløse netværk. Før du udskriver fra computere på dit netværk, skal du køre printerens trådløse installationsguiden.