Sådan opsættes PHP på IIS 6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Administrative værktøjer'. Klik på 'Internet Information Services Manager (IIS)' for at åbne din konsol.

2.

Klik på 'Web Service Extensions' til venstre og klik derefter på 'Tilføj en ny webserviceudvidelse ... 'i midten detaljer rude. Dette åbner et nyt vindue.

3.

Indtast 'PHP' for filudvidelsen. Klik på 'Tilføj' knappen for at vælge PHP-motor eksekverbar. For de fleste installationer er PHP-eksekverbarheden placeret på 'C: \ PHP \ PHP.exe.'

4.

Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger. Luk IIS-konsollederen. Din IIS-server kan nu køre enhver PHP-baseret hjemmeside.

Internet Information Services version 6 (IIS6) giver dig mulighed for at være vært for websites på din computer. IIS6 er en del af ældre Windows-operativsystemer, men de kan stadig være vært for websites til online besøgende. PHP er et programmeringssprog, der muliggør dynamiske sider på en hjemmeside. Inden du kan være vært for PHP-websider, har din IIS6 webhost brug for konfigurationer. Disse konfigurationer aktiverer PHP-motoren på IIS webplatformen.