Sådan opsættes Play Station 3 på en trådløs computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd Ethernet-kablet fra PlayStation 3, hvis du har en kablet forbindelse. Gå ind i indstillingerne og fjern også den kabelforbundne forbindelse. Tænd for Play Station med piletasterne. Rul ned indstillingerne, indtil du kommer til 'Indstillinger', og tryk derefter på 'X' knappen for at indtaste. Vælg 'Internet Connections' fra listen over tilgængelige muligheder og tryk på 'X' knappen for at indtaste igen. Brug piletasterne til at vælge 'Ja'. Bekræft internetafbrydelsen.

2.

Flyt sidepile og tryk på 'X' -knappen for at vælge 'Easy'. Vælg 'Trådløs forbindelse' med 'X' knappen. Vælg 'Scan' for at få Play Station til at finde internetforbindelsen til den trådløse computer. Vælg dit netværk fra listen over tilgængelige trådløse netværk. Test den trådløse forbindelse og vente på succesbekræftelsen.

3.

Tænd computeren. Slut det til det trådløse internet ved at klikke på det trådløse ikon nederst til højre i Windows-værktøjslinjen ved siden af ​​klokkeslættet. Vælg den samme trådløse forbindelse som den, du valgte på Play Station 3.

4.

Klik på 'Start' i nederste venstre hjørne af Windows-værktøjslinjen. Vælg 'Programmer' og åbn 'Windows Media Player.' Vælg fanen 'Bibliotek', og vælg derefter 'Media Sharing' fra listen over tilgængelige indstillinger. Marker afkrydsningsfeltet ud for 'Del mine medier' ved at klikke på det og vælg derefter 'Tillad.'

5.

Gå tilbage til Play Station og flyt pile til 'Netværksindstillinger .' Klik på knappen 'X' for at åbne markeringen, og vælg derefter 'Aktiver' ud for Media Server Connection på PlayStation 3. Begynd at dele oplysningerne mellem din trådløse computer og Playstation 3.

Et særpræg ved PlayStation 3 er dets multimedieevne. Udover at afspille dvd'er og Blue Ray kan den lagre og afspille MP3, CD'er, billeder og spil. Du kan gøre Play Station 3 endnu mere alsidig ved at forbinde den til dit trådløse netværk og dele dine multimediefiler mellem computeren og spilkonsol.