Sådan sikkerhedskopieres en online-Exchange-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows Backup

1.

Klik på knappen 'Start' i Windows. Vælg 'Programmer' og 'Tilbehør'. Klik på 'Systemværktøjer' og derefter 'Backup.'

2.

Gå til fanen 'Backup'. Vælg 'Microsoft Exchange Server' fra venstre side.

3.

Udvid hver lagringsgruppe, som du vil sikkerhedskopiere ved at klikke på 'plus' (+) -tegnet ved siden af ​​det. Marker boksen for hvert objekt, du vil sikkerhedskopiere.

4.

Klik på knappen 'Gennemse' for at finde en mappe, som skal gemmes. Skriv et filnavn til sikkerhedskopien.

5.

Klik på knappen 'Start backup'.

Brug af iBackup

1.

Gå til iBackups websted (se Resouces) og download 'iBackup for Exchange Server'. Vælg mellem de månedlige og årlige backup- og lagringsplaner.

2.

Installer iBackup på din Exchange-computer.

3.

Åbn 'iBackup' -programmet. Klik på 'Backup-Restore' i menulinjen. Vælg 'Exchange Server' og derefter 'Exchange Server Backup.'

4.

Vælg de lagringsgrupper, som du vil sikkerhedskopiere ved at klikke på feltet ud for hver gruppe. Vælg 'Gennemse' for at vælge et midlertidigt sted for at gemme sikkerhedskopien på harddisken, og klik på knappen 'OK'.

5.

Klik på 'Næste' og vælg en placering i din konto for at gemme sikkerhedskopien og fuldføre Exchange Server-backupen.

Flere programmer kan bruges til at sikkerhedskopiere Exchange Server, mens den er online. Du kan sikkerhedskopiere Exchange Server Directory og Microsoft Exchange Information Store serviceobjekter, mens Exchanger Server kører med WIndows. Sikkerhedskopiering af Exchange Server, mens databasen er online, medfører, at databasefilerne springes over, men backupen vil fuldføres, hvis du bruger WIndows til at udføre opgaven. Andre programmer kan købes til at udføre en live backup af databasefiler.