Hvordan bringer jeg et Westell 6100 modem?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din internetbrowser og skriv 'http://192.168.1.1' (uden citatmærker) i din adresselinje. Indtast brugernavn og adgangskode til dit netværk. Hvis du ikke har oprettet et unikt brugernavn og kodeord, er fabriksindstillingen for brugernavnet 'admin', og adgangskoden er 'password'.

2.

Naviger til 'My Network 'som vil blive placeret mellem' Main 'ikonet og' Firewall 'indstillingerne.

3.

Klik på' Netværksforbindelser 'til venstre på skærmen. Klik på 'Bredbåndsforbindelse.'

4.

Find og klik på 'Rediger' knappen under VCs sektionen i den avancerede DSL-konfigurationsskærm. Klik på rullemenuen under protokolafsnittet og vælg 'Bridge'.

5.

Klik på 'Rutebroen', der er placeret i brotilstandsafsnittet. Klik på 'Anvend' og 'Okay' for at gemme ændringer, og modemet kan nulstilles, når disse ændringer har taget i brug.

6.

Klik på hovedsiden øverst på din modem sikkerhedsside og vælg 'My Network.' Naviger til 'Netværksforbindelser' til venstre for skærmen og vælg 'LAN' (lokalnetværk).

7.

Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for 'Privat LAN DHCP-server aktivering .' Klik på 'Anvend' for at gemme ændringerne. Din computer er nu i brotilstand.

8.

Klik på knappen 'Start' i din proceslinje og skriv 'cmd' i søgefeltet. For tidligere versioner af Windows skal du klikke på 'Start', 'Alle programmer', 'Tilbehør' og vælg kommandoprompten. Denne proces fjerner aktive internetforbindelser, der ikke længere er nødvendige, når din nye router er broet til Westell 6100.

9.

Skriv 'ipconfig / release.' Tryk på 'Afslut' for at lukke kommandoprompten.

Du kan finde dig selv uden at forbinde en router til dit Westell 6100 modem, hvis det ikke er korrekt broet. Dit Westell-modem - når det er placeret i brotilstand - giver det mulighed for at kommunikere med alle tilsluttede routere, som kan bruges til at oprette et kablet eller trådløst netværk. Du skal have adgang til modemets netværk for at konfigurere disse indstillinger. Kontakt din internetudbyder, før du køber en tredjepartsrouter, hvis der er kompatibilitetsproblemer.