Hvordan finder jeg et netværkskodeord på en Westell 327W?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Se under eller på bagsiden af ​​Westell-modemet for at se, om standardbrugernavnet og adgangskoden er angivet til din Westell 327W. Nogle gange vil modemproducenter angive standardadgangskoden på selve enheden, hvis du har brug for adgang til dine sikkerhedsindstillinger.

2.

Besøg Westells websted, indtast modelnavnet og nummeret af dit modem og klik på 'support og fejlfinding' for at få adgang til standardbrugernavnet og adgangskoden til dit Westell-modem. Westell bruger typisk samme adgangskode til alle dens enheder, men visse modeller kan have en anden adgangskode. Fx en fælles adgangskode for Westell kan være 'password' eller 'admin'. I nogle tilfælde har Westell modemer ikke adgangskode.

3.

Besøg websteder, der leverer standardadgangskoder til alle modemmærker. websteder, der specifikt er rettet mod fejlfinding af dit netværk, der kan tilbyde standardadgangskoderne for alle Westell-modemer (se Ressourcer).

Uden den rigtige adgangskode kan du ikke få adgang til sikkerhedsindstillingerne for din Westell 327W, som vil lade dit netværk være modtageligt for hackere og naboer, der bruger din internetforbindelse uden din tilladelse. De fleste netværksmodemer, herunder Westell, har et standard brugernavn og adgangskode for at få adgang til sikkerhedsindstillingerne. Hvis du finder disse oplysninger, kan du få adgang til systemet og oprette en adgangskode for at beskytte dit netværk.