Hvordan opretter jeg et netværk med to kontakter?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at routeren er tilsluttet DSL- eller kabelmodemet via et Ethernet-kabel, og at det er tilsluttet netværket ved at forbinde computeren til en af ​​LAN-portene på routeren. Åbn en webbrowser, og hvis du opretter forbindelse til internettet, er routeren tilsluttet korrekt.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af routeren til uplink-porten på forsiden af ​​kontakten.

3.

Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​de fire LAN-porte på bagsiden af ​​routeren til uplink-porten på forsiden af ​​den anden kontakt.

4.

Tænd for kontakterne.

5.

Kontroller, at du er i stand at oprette forbindelse til internettet ved at forbinde et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​portene på kontakten og derefter åbne en webside. Hvis siden åbnes, er du korrekt forbundet.

Switches giver dig mulighed for at forbinde flere brugere til et netværk. Du kan have flere kontakter installeret på det samme netværk. For at brugere skal kunne kommunikere med netværket og med brugere på andre omskiftere, skal du tilslutte kontakten til en router. Routeren gør præcis hvad navnet betyder: det ruter data fra et punkt til et andet. Afbryderen kan ikke gøre dette, fordi routingsteknologien ikke er en del af switchens programmering.