Sådan laver du en e-mail-gruppe

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din e-mail-konto. Hvis du har gemt e-mailadresser til venner, familie, kolleger eller den, der skal sammensætte din gruppe, skal du tjekke kontaktlisten for at sikre, at du har de adresser, du har brug for.

2.

Klik på knappen på din e-mail-hjemmeside, der angiver, at du starter en gruppe. For Gmail-brugere skal du klikke på 'Kontakter'. Klik på 'Ny gruppe' i Kontakthåndtering eller klik på 'Opret ny' i rullemenuen under 'Grupper'. For Microsoft Outlook skal du klikke på adressebogikonet og klikke på 'Ny distributionsliste'. For Yahoo, klik på 'Grupper' applikationen og klik på 'Start din gruppe.' Følg anvisningerne for at angive typen af ​​gruppe.

3.

Giv din gruppe et originalt navn, der angiver dets formål.

4.

Tilføj kontakter til din gruppe. For Gmail, vælg personer, du gerne vil tilføje via kontaktlisten. Klik på rullemenuen 'Grupper', og vælg den gruppe, som du gerne vil tilføje en kontakt til. For Outlook skal du klikke på knappen 'Tilføj ny'. Indtast den adresse, du vil tilføje til din gruppe. For Yahoo, når du har oprettet din gruppe, klik på 'Inviter'. Skriv en e-mail-adresse pr. Linje. I alle tilfælde skal du trykke på 'Gem', når det er nødvendigt.

5.

Send en besked ved at få adgang til din gruppe via din kontaktliste eller, for en Yahoo-gruppe, ved at underskrive ind på den specifikke gruppeside. Vælg, hvilke medlemmer af gruppen du ønsker at modtage en besked, hvis denne mulighed er tilgængelig. Hvis din besked er beregnet til alle i gruppen, skal du vælge 'Alle'. Hvis du for eksempel har en overraskelsesfødselsdag til en ven, skal du kontrollere alle navne i gruppen undtagen fødselsdagens dreng.

'Softball er aflyst i aften på grund af regn.' 'Filmnat begynder klokken 8 i aften i stedet for kl. 'Her er august-udgaven af ​​familie nyhedsbrevet.' Mange gange meddelelser vi sender hurtigt gælder for mere end blot en eller to personer. I disse tilfælde er en effektiv og praktisk måde at nå modtagere på via en e-mail-gruppe. E-mail-grupper er nemme at oprette og nemme at bruge.