Sådan stopper du Network Magic Upgrade Reminders

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Dobbeltklik på ikonet Network Magic på skrivebordet.

2.

Vælg 'Værktøjer' på skærmen Network Magic , og derefter på 'Valg'.

3. Klik på fanen 'Meddelelser', og fjern markeringen for 'Underret mig, når der er en Netværksmagasin opdatering til rådighed', og klik på 'Anvend'

4.

Klik på 'OK' for at afslutte programmet.

Tips og advarsler

  • Du kan også slippe af med opgraderingspåmindelser ved at afinstallere Network Magic-softwaren. Hvis du vælger at afinstallere softwaren, overvåges dit hjemmenetværk ikke længere af Network Magic.
  • Network Magic er designet til at gøre det nemt at oprette et hjemmenetværk. Programmet opretholder netværkssikkerhed og giver dig mulighed for at overvåge al aktivitet på netværket. Efter køb af Network Magic kan du modtage underretninger om opgraderinger og opdateringer. Hvis du ikke er klar til at opgradere din software, kan meddelelserne blive en gener. Det er ikke svært at stoppe disse meddelelser.