Sådan tilslutter du en trådløs router til et modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Træk kabelmodemet ud af strømkilden.

2.

Afbryd modemet fra computeren om nødvendigt ved at tage Ethernet-kablet ud fra computeren.

3.

Slut den frie ende af Ethernet-kablet til porten mærket 'Internet', 'WAN' eller 'WLAN' på bagsiden af ​​det trådløse router. Hvis modemmet ikke tidligere var tilsluttet computeren, skal du slutte den ene ende af kablet til routeren som beskrevet tidligere og den anden i Ethernet-porten på modemets bagside.

4.

Tilslut og tænd modemet. Vent på, at den fuldfører sin opstartscyklus og opretter forbindelse til internettet.

5.

Tilslut og tænd routeren. Vent til startcyklussen for at fuldføre og kontrollere, om internetlyset lyser, hvilket tyder på, at det har sluttet sig til internettet. Se brugervejledningen for at få oplysninger om, hvordan lysene skal vises, når de fungerer korrekt.

6.

Se brugerens manual eller indsæt konfigurations-cd'en i en computer med Wi -Fi mulighed for at oprette forbindelse til den nye trådløse router.

Tips og advarsler

  • Nogle trådløse routere behøver ikke konfiguration, og du kan tilslutte via 'Connect Til 'indstilling i menuen' Start '.
  • Mange internetbredbåndskunder har et modem, der forbinder en enkelt computer til internettet via et Ethernet-kabel. Mange hjem har dog mere end en computer. For at dele forbindelsen er en populær løsning at forbinde en trådløs router til modemet. Processen er næsten helt automatisk i de fleste tilfælde, og det nye trådløse netværk kan køre i løbet af få minutter.