Fordele ved Enterprise Systems

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Enterprise-systemer (ES) muliggør integration af data og applikationer til en forretnings- eller organisationsproces gennem et system, der understøtter forskellige operativsystemer til tilpassede og ikke-tilpassede programmer. Her er adskillige organisatoriske fordele og fordele ved et virksomheds system.

Centraliserede databaser

Centraliserede databaser er et hovedelement i de fleste virksomhedssystemer. Databaser giver brugeren adgang til data via forespørgsel og dataudvindingsprogrammer. Programmer, der går i forbindelse med databaserne, er enkle og menustyrede, og de fleste omfatter software 'wizards', som stiller de individuelle spørgsmål til hjælp ved valg af data. Udvindingen af ​​rettidige data kan forbedre forretningsfunktioner som kundesupport eller regnskab.

Infrastrukturomkostninger

Enterprise-systemer er oprettet for at understøtte virksomhedens forretningsinfrastruktur. Populære applikationer kan bruges til at understøtte funktioner som kundeservice, regnskab, ledelse og produktion. Systemet giver også et brugervenligt programmeringssprogmodul til udvikling af brugerdefinerede eller specialiserede applikationer. Dette giver mulighed for en fleksibel infrastruktur, som kan tilpasses fremtidige ændringer, reducerer it-software og hardwareomkostninger og øget produktivitet for systembrugere.

Slutbrugerstyring

Enterprise-systemer giver slutbrugeren forskellige softwareprogrammer eller værktøjer til brug at udføre opgaver. Et eksempel er en integreret arbejdsgruppekalender, der gør det muligt for brugere af en bestemt arbejdsgruppe (for eksempel menneskelige ressourcer) at arbejde på et projekt eller et dokument samtidigt. Disse systemer tillader ressourcedeling via netværket, som kan konfigureres på forskellige måder. Slutbrugere kan også arbejde på fjernprojekter med andre arbejdsgrupper gennem et virksomhedssystem.

Netværksstyring

For teknikere, der er ansvarlige for at opretholde enhver form for netværk, kan vedligeholdelse være en skræmmende opgave. Et virksomhedssystem netværk er ret nemt at vedligeholde. I de fleste tilfælde består hardwarekonfigurationen af ​​en mid-range-server, som giver processorkraft til terminaler, der er tilsluttet netværket. Hovedsoftwaren i ES-systemet er normalt licenseret proprietær software, som er købt til systemet i overensstemmelse med virksomhedens behov for behandling. I et klient / serverbaseret netværk kan andre applikationer og terminaler tilføjes for at bruge applikationerne på systemet. Disse systemer omfatter indbyggede netværksstyringsværktøjer, der gør det nemmere at løse netværksproblemer vedrørende hardware og software.