Fordele ved VoIP PBX

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  VoIP PBX betyder teknisk Voice Over Internet Protocol via offentlige filialer. VoIP PBX er webbaseret og bruges gennem software, der er installeret på computersystemerne inden for din virksomhed. VoIP er også fleksibel og kræver ikke ekstra udstyr udover en computer og en højhastigheds internetforbindelse.

Installation

Installation af VoIP PBX er lige så simpelt som at installere enhver anden type computersoftware. De ældre PBX-systemer skulle bruge en professionel installatør og besatte værdifuldt rum. Fordi et VoIP PBX-system bruger internettet, er den eneste installation, der er nødvendig for software og valgfrie VoIP-kompatible telefoner. Disse telefoner vises som alle andre telefoner, kun de bruger en internetprotokol i stedet for en almindelig fastlinje. Headsets kan også bruges, men eliminerer behovet for sådanne VoIP-kompatible telefoner.

Ledelse

Når VoIP PBX-softwaren er installeret, kan du få adgang til personlige indstillinger, der giver dig mulighed for at ændre hilsner, udvidelser og andre funktioner ved hjælp af en browser. VoIP PBX-systemer opdateres som enhver anden software. Når en opdatering er tilgængelig, vil udbyderen enten opdatere programmet automatisk eller rådgive dig om opdateringen.

Integration

Integrationen af ​​VoIP PBX i forretningsmiljøet kræver lidt for at få det i gang. En IP PBX Server bruges, som er placeret offsite. PBX-indstillingerne åbnes via en browser, der kræver et brugernavn og et kodeord. Der er ikke noget omfattende udstyr til at oprette i din virksomhed. Når dette system er konfigureret og installeret i forretningsstrukturen, vil lethed og bekvemmelighed være mærkbar. Sådanne systemer kan også integreres med tekstbeskedsoftware, hvilket sikrer, at du ikke går glip af nogen talemails ved at levere dem til din mobiltelefon eller e-mail.

Andre fordele

Voice Over Internet Protocol kan gavne rejsende sin evne til at Overfør data, uanset hvor modtageren er placeret. Fra enhver bærbar computer eller computersystem i ethvert kontor, så længe der er en internetforbindelse, kan der laves opkald. Hvad dette betyder, er fleksibiliteten i et VoIP PBX-system, der kan bruges fra hjemmet, kontoret, hotellet eller hvor som helst. Konferenceopkald, hold musik, opkalds-id og opkald venter er normalt gratis med VoIP-systemet. Nogle bruger dette system, fordi der kan laves et nødopkald via dette system til mange af de telefoner, der er en del af opkaldsprotokollen, hvilket betyder, at vigtige meddelelser kan sendes til alle udvidelser med let af et opkald.