Hvordan opretter jeg en computer til computerkopiering?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut den ene ende af crossover-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din gamle computer, og sæt den anden ende i Ethernet-porten bag på den nye computer.

2.

Klik på 'Start' eller Windows-knappen i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

3.

Vælg 'Netværk og Internet' og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter.'

4.

Find netværkskortet øverst på skærmen, Dobbeltklik på ikonet, der siger 'Uidentificeret netværk.'

5.

Naviger tilbage til startmenuen og klik på 'Computer'.

6. < / p>

Vælg 'Netværk' fra vinduet til venstre. Klik på meddelelsen øverst på skærmen, der siger 'Netværksopdagelse og fildeling er slået fra.'

7.

Klik på indstillingen for at tænde netværkets opdagelse og fildeling , og indtast derefter en administratoradgangskode, hvis du bliver bedt om det.

8.

Vælg 'Nej, gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk' 'OK' -knappen. Filer kan nu kopieres fra den gamle computer til den nye computer.

Tips og advarsler

  • Crossover-kablet kan også bruges som et middel til at dele filer og oprette et simpelt, to-computer netværk. Det giver en stor sikkerhed og kræver minimal netværkserfaring.
  • Du bliver kun bedt om en administratoradgangskode, hvis du er logget ind i Windows med en ikke-administratorkonto. For at undgå dette skal du være sikker på at logge ind med en administratorkonto, før du tilslutter de to computere.
  • Ved flere gange i løbet af en typisk computerbrugeres levetid vil hun være i en situation, hvor hun skal opgradere. Selvom dette kan være spændende, vil der til sidst opstå behov for at kopiere oplysninger fra den gamle computer. mange data og filer på din gamle computer, kan dette være en tidskrævende opgave at udføre med diske, eksterne harddiske eller USB-flashdrev. Heldigvis kan man ved hjælp af et kabel gøre denne opgave hurtigere.