Sådan bruges en otte-port switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer otte-portkontakten på en flad og stabil overflade, hvor den er let tilgængelig, og hvor der er adgang til et stikkontakt.

2. < / p>

Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en fri port på din router eller hub. Tilslut den anden ende af kablet til porten på din otte-portkontakt, der er udpeget til netværks-, router- eller modemindgang.

3.

Slut en ende af et sekund Ethernet-kabel i den første nummererede port på din otte-port switch. Kør kablet til en computer, du ønsker at oprette forbindelse til netværket, og sæt den anden ende i computerens Ethernet-port.

4.

Gentag processen med at forbinde computere til skift til du har tilsluttet hver computer, som du ønsker til kontakten. Ethernet-aktiverede enheder som printere eller netværksopbevaringsløsninger kan også sluttes til kontakten.

5.

Stik i otte-port-kontakten og tænde den. Når omskifteren er initialiseret, registrerer den de computere eller enheder, der er forbundet med den, og begynder at sortere signaler til og fra de enkelte computere eller enheder.

6.

Kør en netværksopsætningsguide på hver computer, der er tilsluttet kontakten, hvis computeren ikke genkender sin netværksforbindelse automatisk.

Tips og advarsler

  • Når du vælger en otte-port-switch, skal du sørge for, at den er identificeret som en 'ustyret' eller 'uovervåget' switch. Dette sikrer, at kontakten automatisk kan justere dataoverførslen uden at have at konfigureres manuelt.
  • En netværksomskifter er en vigtig del af netværk, der indeholder flere computere. Netværks hubs eller routere kan kun rumme et begrænset antal Ethernet-forbindelser, hvilket begrænser antallet af computere, der kan tilsluttes direkte til en router. Netværkskontakter udvider denne kapacitet ved at tillade flere tilsluttede computere at dele den samme Ethernet-port på routeren. Endnu vigtigere er netværksomskiftere opnår dette uden at begrænse båndbredden af ​​en tilsluttet computer. Afbryderen skifter dataoverførsler, så hver computer får adgang til netværket med fuld Ethernet-hastighed.