Sådan deler du medier mellem to mediecenter-computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og 'Alle programmer.' Åbn 'Windows Media Player.' Tryk på 'Alt' -tasten. Klik på 'Vis' og 'Bibliotek', hvis bibliotekets visning ikke allerede er vist.

2.

Klik på 'Stream' og 'Slå til streaming af hjemme-medier.' Vælg indstillingen 'Slå på streaming af medier' og klik på 'OK'.

3.

Klik på 'Stream' og sørg for muligheden for at 'Automatisk tillad enheder til at afspille mine medier 'er markeret. Gentag denne proces for den anden computer for at dele medierne gemt på den computer.

4.

Tilføj medier til Windows Media Player-biblioteket ved at klikke på 'Fil' og 'Administrer biblioteker' og vælge den type medie, du vil tilføje. Du skal tilføje noget medie, der ikke allerede findes i biblioteket, for at kunne dele det med den anden computer.

5.

Klik på 'Tilføj' i vinduet Bibliotekssteder. Gennemse for at finde medierne og klik på 'Inkluder mappe' og 'OK'. Hold Windows Media Player åben på begge computere for at give adgang til hvert bibliotek fra den anden computer.

Deling af medier mellem to Media Center-computere er mulig ved hjælp af en funktion i Windows kaldet Media Streaming. Dette er en funktion af Windows Media Player. Dit Windows Media Player-bibliotek er faktisk tilgængeligt i Windows Media Center, så medierne vil være tilgængelige i begge programmer. Media Streaming er let at oprette og tager kun et par trin. Dine computere skal være tilsluttet det samme netværk til denne proces.