Sådan kommer du på et Linksys sikkert netværk uden adgangskode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download en Wireless Key Viewer. NirSoft har udviklet en hurtig og forholdsvis let 'password recovery' protokol til brug for at finde din Linksys WEP (se Resources). Installer klienten på dit skrivebord og indstil det for at søge efter WEP-adgangskoder. Du skal se adgangskoden til højre for netværksnavnet under Key (ASCii.)

2.

Udfør et ordbogsangreb for at hakke adgangskoden. Denne hack består af at indtaste hvert ord i ordbogen. Denne hack virker oftere end ikke fordi netværksbrugere er berygtede til at bruge dårligt konstruerede adgangskoder. Du kan hacke ved at bruge en grundlæggende ordbog eller til bedre succes bruge flere ordbøger og formulere en strengmanipulation i den ordbog, du bruger. Der er to måder at udføre et ordbogangreb på. Du kan manuelt indtaste alle dataene i WEP adgangskodeplads, hvilket er utrolig tidskrævende og ikke den bedste metode til brug. Du kan også indtaste kildekoden til angrebet på din computer og køre protokollen. Denne mulighed indebærer BASIC kodningskendskab.

3.

Kode en fælles adgangskode liste for at køre i BASIC. Oftere end ikke, hvis de første to valgmuligheder er mislykkedes, vil det være lykkedes at køre en fælles adgangskode liste med 'l33t' variationer, der skal køre med de almindeligt anvendte adgangskoder. Det virker, fordi (som tidligere nævnt) folk er berygtede til at bruge dårligt konstruerede adgangskoder. Nedgangen i denne mulighed er, at de fælles adgangskode lister ikke er gratis, du skal købe dem via en online kilde, og de kan koste op på $50, fra 2010 , afhængigt af listens friskhed.

4.

Udfør et brutalt kraftangreb til at hakke adgangskoden. Den mest klassiske af password hacks, den brute kraft er også den mest komplicerede. Koden til at køre et angreb af denne sort er let tilgængelig online. Du skal derefter programmere det til BASIC og bestemme antallet af varianter, for hvilke du skal søge. Jo længere adgangskoden er, desto længere tid vil hacket tage. En stærk fem til otte tegn WEP adgangskode kan tage 24 timer at knække. Men hvis du har tid, kodningsevner og vilje til at udføre et brutalt kraftangreb, vil det lykkes at finde password til Linksys-netværket for dig.

5.

Indtast adgangskode til WEP-feltet og logge på Linksys-netværket. Når du har fundet eller genoprettet adgangskoden, kan du surfe gratis på netværket. Husk at de fleste store netværk regelmæssigt skifter deres WEP-nøgle, så i sidste ende skal du søge efter det igen.

Tips og advarsler

  • WEP står for Wired Equivalent Privacy og er nøglen, du bruger til at kryptere din adgangskode til et trådløst netværk.
  • En strengmanipulation vil prøve varianter af hvert ord, du bruger til at hakke et kodeord bagud og med almindeligt bogstavnummer variabler af ordstavningen.
  • Denne artikel er kun beregnet til adgangskodegendannelse eller uddannelsesmæssige formål.
  • Adgangskoder er forskellige end adgangskoder - til at hakke en adgangskode, du skal udføre et andet sæt opgaver. WEP bruger kun adgangskoder.
  • Den eneste måde, hvorpå en endpoint-bruger kan komme ind på et Linksys Secure Network uden adgangskoden, er at hakke det. Hacking netværket er ekstremt udfordrende, og du har brug for avancerede computerfærdigheder til at udføre dette hack. Hvis du lykkes, får du den korrekte adgangskode til netværket. Det betyder, at du vil kunne logge på det pågældende netværk, når som helst du ønsker det. Der er en debat om, om Wi-Fi skal være gratis for alle. 'Net Freedom' tilhængere nægter at betale for internetforbindelser og anvender hacks til at knække adgangskoder som en almindelig praksis.