Sådan opdateres et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg webstedet for det firma, der fremstiller kabelmodemet. Se efter nye modemdriverdrivere og softwareopdateringer, såsom firmwareopgraderinger, der er nyere end de versioner, der aktuelt er installeret på din computer.

2.

Brug opdateringsværktøjet, ind på operativsystemet på din computer. Ved hjælp af dette værktøj vil operativsystemet blive opdateret med de nyeste enhedsdrivere, systemfiler og sikkerhedsopdateringer samt sikre, at hver enhed, der er tilsluttet computeren, opdateres med de nyeste enhedsdrivere.

3. < / p>

Bestil nyt kabelmodemudstyr, der tilbydes fra dit kabelfirma. Eksisterende kabelmodemer kan udfases til fordel for mere effektive mærker eller teknologi. Kabelfirmaet sender det nye modem til dig til selvinstallation eller kan komme til dit hjem og installere det nye modem efter at have fjernet og afinstalleret det gamle modem.

4.

Opdater netværkskonfigurationen af ​​kabelmodemet. Klik på 'Start' menuen, klik 'Kør', og skriv 'cmd' for at åbne kommandolinjens grænseflade. Indtast 'ipconfig / release' en gang inden for kommandoprompten for at annullere en eksisterende IP-adresse. Skriv 'ipconfig / renew' for at få en ny IP-adresse og tilslut igen til serveren.

Kabelmodemer giver hurtige og pålidelige forbindelser til internettet. Mange kabel-internetudbydere vil levere og installere modemet, når du har abonneret på den internet-tjeneste, der tilbydes via dit lokale kabelfirma. Kabelmodemmer, ligesom enhver anden enhed, der er tilsluttet computeren, skal opdateres med jævne mellemrum med de nyeste enhedsdrivere, der leveres af kabelmodemproducenten.