Fælles VoIP Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  VoIP-problemer med båndbredde og meddelelsestransmission VoIP kan have vanskeligheder med tabte opkald, hvilket i sidste ende kan skade virksomhedens evne til at drive forretning. Sørg for nok båndbredde tildeles til VoIP-transmissioner, der kan hjælpe med at afhjælpe dette problem.

VoIP-problemer, der er forbundet med andre maskiner

VoIP resulterer ofte i fejl under faxning, især hvis internetforbindelsen er via en DSL-linje. Kreditkortmaskiner viser også fejl med VoIP, da de er designet til at blive brugt med dial- alarmsystemer kan også ofte ikke sende signaler korrekt over VoIP.

VoIP-problemer med stemmekvalitet

VoIP kan have problemer med talniveauer, forsinkelse på linjen mens du taler og støj eller ekko på linjen. Der kan også forekomme 'krympende' lyd. Andre brugere, der har adgang til computernetværket til ikke-VoIP-formål, kan yderligere ødelægge talekvaliteten. Igen har en tilstrækkelig båndbredde til at håndtere alle transmissioner i stedet for at stole på offentlig internetservice, en di fference med disse problemer. VoIP eller Voice over Internet Protocol henviser til metoder til overførsel af talekommunikation og fax via internettet i stedet for via telefonledninger. I VoIP bliver en analog talemeddelelse omdannet til digital information og komprimeret til at sende over internettet.