Hvordan får jeg ubegrænset trådløst internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb bredbåndsinternet service fra en lokal internetudbyder, f.eks. dit kabel- eller telefonselskab. Denne type forbindelse er altid på og normalt ubegrænset.

2.

Installer en trådløs router. Tilslut bredbåndsmodemet til internetporten på routeren ved hjælp af et netværkskabel. Du skal forbinde med et kabel for at lave den oprindelige opsætning. Tilslut fysisk en computer midlertidigt til en port på routeren ved hjælp af et netværkskabel, der er forbundet til netværksadapteren på computeren. Indtast routerns IP-adresse i en webbrowser. Indtast brugernavnet og adgangskoden, der fulgte med routeren, og foretag derefter ændringer i de trådløse indstillinger, f.eks. Navnet og eventuelle sikkerhedsændringer, du ønsker.

3.

Afbryd netværkskablet, der går fra computeren til routeren. Du kan nu tilslutte trådløst. På den computer, du vil bruge trådløst, skal du gå til netværksindstillingerne i 'Kontrolpanel' og vælge trådløst netværk og klik på 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Du kan også tilslutte gratis til offentlige Wi-Fi-forbindelser på steder som hoteller, boghandlere og restauranter.
  • Nogle mennesker kalder på internettet et værktøj, andre er en markedsplads og stadig andre kalder det et fællesskab. Disse synspunkter på internettet er alle præcise på en eller anden måde. Hvis du arbejder online eller hvis du er afhængig af internettet til oplysninger og værktøjer, som du ikke nemt kan få andre steder, har du brug for ubegrænset internetadgang. Uanset om du arbejder eller spiller spil, er trådløst en bekvem måde at komme online.