Hvordan indbefatter jeg filer fra et websted i websider på min hjemmeside?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn den webside, du gerne vil dele fra i din yndlings teksteditor. Du skal have en eller anden form for adgang til dine websides HTML-filer for at gøre dette. Din vært vil give dette i form af en FTP-forbindelse eller via en web-baseret grænseflade.

2. < / p>

Få URL eller URI til den fil, du vil dele. I de fleste browsere kan dette gøres ved at klikke på hyperlinket eller billedet og vælge 'Kopier URL'.

3.

På din webside indsætter du følgende linje, hvor du vil have linket til filen vist.'u0026 lt; a href =' URL går her 'u0026 gt; hyperlink tekst går her u0026 lt; / a u0026 gt;'Erstat 'URL går her' og 'hyperlink tekst går her' med de relevante værdier. < / p> Internettet giver mulighed for sammenkobling og deling på en skala, der engang var umulig. En af mange anvendelser til denne forbindelse er at dele filer. Websites er et populært medium til deling af filer, uanset om de er familiefotografier, videoer eller et andet antal filtyper. Hvis du ejer et websted, er der chancer for at du kan se ting rundt på internettet, som du gerne vil dele med dine venner. Din hjemmeside er det perfekte medium til at gøre dette, og heldigvis er det meget nemt.