Hvordan installerer jeg AT u0026 T DSL på Windows Me?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på ikonet 'Network Neighborhood' på skrivebordet på din computer, og klik derefter på 'Egenskaber'. Ikonet Network Neighborhood ser ud som to computere, den ene foran den anden.

2.

Klik på 'TCP / IP', der svarer til din Ethernet-adapter. Beskrivelsen af ​​denne adapter adskiller sig fra mærker. Klik på 'Egenskaber'.

Klik på fanen 'IP-adresse', og klik derefter på indstillingen 'Få en IP-adresse automatisk.'

< p> 4.

Klik på 'Gateway' og sørg for, at intet er udfyldt, klik derefter på 'DNS-konfiguration' og vælg indstillingen for 'Deaktiver DNS.' Klik på 'OK'.

Slut telefonlinjen fra vægstikket bag på AT u0026 T DSL-modemet.

6. < / p>

Slut et Ethernet-kabel fra computeren til internetporten bag på DSL-modemet. Computeren begynder at oprette forbindelse. Når det bliver en IP-adresse, vil du være forbundet til internettet.

Installation af DSL på Windows Me involverer primært fysisk at forbinde computeren med netværket. For at sikre, at du har forbindelse, kan du bekræfte dine netværksindstillinger. DSL står for digital abonnentlinje. Det overfører data via telefonlinjer til et DSL-modem, som igen konverterer data til højhastigheds-internet. Processen til opsætning af DSL er den samme, uanset om AT u0026 T eller et andet firma er tjenesteudbyderen.