Hvordan opretter jeg et hjemmecomputer bredbåndsnetværk?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer routeren. Placer routeren på et sted, der er centralt for alle dine computere, eller hvis du kun bruger trådløs, skal du sørge for, at routeren er mindst tæt på, hvor bredbåndsforbindelsen kommer i. Tilslut routeren til en stikkontakt.

2.

Tilslut bredbåndsmodemet til din router. Du vil bruge et netværkskabel, som et Ethernet-kabel, fra modemets udgang og tilslutte til internetporten på routeren.

3.

Slut computeren. Tag en computer og tilslut fysisk et netværkskabel fra netværksadapteren til en åben port på routeren. Indtast routerns IP-adresse i en webbrowser Indtast brugernavnet og adgangskoden, der fulgte med routeren. Foretag eventuelle ændringer i netværket, f.eks. At give det et navn eller aktivere sikkerhed. Du kan frakoble kablet og tilslutte trådløst efter Dette kan du tilslutte andre computere trådløst eller med netværkskabler.

Nu hvor mange mennesker har råd til mere end en computer, vil flere mennesker oprette et netværk for at dele filer, ressourcer og en internetforbindelse. Brug af et netværk til at dele internettet er en af ​​de bedste fordele ved et netværk. Brug af bredbåndsinternet er den bedste og enkleste måde at gå på og vil give flere brugere mulighed for at gå online uden at sænke andres netværksforbindelse mærkbart.