Min bærbar computer er langsom at oprette forbindelse til et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kør Windows Update (klik på 'Start> Alle programmer' og derefter på det relevante Windows Update-ikon). Hvis din kopi af Windows og al relateret software er forældet, kan det få din computer til at oprette forbindelse til et netværk langsommere end nødvendigt. Du kan blot opdatere computeren, så din maskine kan tilsluttes hurtigere til trådløse netværk.

2.

Hent din bærbare computer og flyt den tættere på den trådløse router eller det trådløse modem, der opretter det trådløse netværk netværk. Jo længere væk du bevæger dig fra routeren eller modemmet, jo langsommere computeren vil oprette forbindelse til netværket. Jo tættere du kan komme til den enhed, jo hurtigere og mere effektiv din computer vil oprette forbindelse til det pågældende trådløse netværk.

3.

Nulstil din trådløse router eller det trådløse modem. Problemet ligger måske ikke med din computer, men i stedet med den enhed, der skaber netværket i første omgang. Brug en blyant eller et papirclips til at trykke og holde 'Reset' knappen på bagsiden af ​​enheden, indtil den slukker og tænder igen. Når enheden er helt startet op, skal du prøve at bruge din bærbare computer til at oprette forbindelse til netværket igen og se om det ikke har fundet ud af det problem, du har oplevet.

Hvis din bærbare computer er langsom til at oprette forbindelse til et trådløst internetnetværk, kan problemet skyldes et par forskellige ting. Trådløse netværk udsendes over luften på samme måde som radiobølger udsendes, så signalstyrke og klarhed afhænger af nogle få forskellige faktorer. Så længe din computer kan genkende det netværk, du forsøger at oprette forbindelse til, er der en måde at oprette forbindelse til det hurtigere og mere effektivt end i øjeblikket er.