Sådan deaktiveres IP6

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Windows 7

1.

Klik på det blå startlogo, og klik derefter på 'Kontrolpanel.'

2.

Klik på 'Netværks- og delingscenter.' Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du klikke på rullemenuen 'Vis efter:' øverst i vinduet og vælge 'Små ikoner.'

3.

Klik på 'Change Adapter Settings' -opgave i venstre rude i vinduet.

4.

Højreklik på ikonet 'Local Area Connection' og klik derefter på 'Egenskaber'.

5.

Fjern checken fra 'Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)' og klik på 'OK'.

Windows Vista

1.

Klik på det blå Start-logo og klik på 'Kontrolpanel.'

2.

Dobbeltklik på 'Netværk og delingscenter.' Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du klikke på linket 'Classic View' under 'Control Panel Home' i venstre rude i vinduet.

3.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser 'i venstre rude i vinduet.

4.

Højreklik på ikonet' Local Area Connection '. Klik på 'Egenskaber'.

Fjern afkrydsningen fra 'Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)' og klik på 'OK'.

Windows XP

1.

Klik på knappen 'Start' og klik på 'Kontrolpanel.'

2.

Dobbeltklik på ' Netværksforbindelser.' Hvis du ikke kan se dette ikon, skal du klikke på 'Skift til klassisk visning' under 'Kontrolpanel' i venstre rude i vinduet.

3.

Højreklik på 'Lokal

Fjern afkrydsningen ud for 'Microsoft TCP / IP Version 6' og klik på 'OK'.

Tips og advarsler

  • Du kan også fjerne TCP / IP version 6 fra computeren ved at klikke på den og klikke på knappen 'Afinstaller'. Denne procedure skal dog generelt være unødvendig for fejlfinding af et problem.
  • Under denne proces kan Windows Vista og Windows 7 muligvis anmode dig om et vindue med brugerkontokontrol for at kontrollere, at Windows har din tilladelse til at udføre den ønskede handling . Klik på 'Fortsæt', hvis du ser dette vindue.
  • TCP / IP version 6 er et nyt system til adressering til computere på internettet. Hver computer, der er tilgængelig via internettet, skal have en unik 'IP-adresse', som ligner et telefonnummer. Problemet med TCP / IP 4, den version, vi bruger i dag, er, at den begynder at nå frem til det punkt, hvor der ikke længere er nok unikke IP-adresser til at imødekomme efterspørgslen. TCP / IP 6 er fremtiden, men det vil være flere år før det nye adressesystem er meget udbredt. TCP / IP 6 er inkluderet i nyere versioner af Windows. Hvis du opdager, at IP 6 forårsager et problem på din computer, kan du deaktivere det.