Sådan får du internettet på en tabletcomputer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en bredbåndsinternet-tjeneste. Du kan finde en internetudbyder (ISP) via dit lokale telefonfirma, kabelfirma eller andet værktøj.

2.

Tilslut et netværkskabel til tabletcomputeren, hvis tabletten har en netværksadapter. Bredbåndsmodemer har en udgangstilslutning, som du vil tilslutte netværkskablet til og derefter forbinde det til en computer eller router.

3.

Se trådløse netværk i indstillingerne for netværksindstillinger. Vælg et trådløst netværk og klik på Opret forbindelse. På offentlige Wi-Fi hotspot-områder skal du muligvis åbne en webside for at acceptere licensvilkår, før du tilslutter.

4.

Tilmeld dig et datanetværk eller et mobilt bredbåndsnetværk. Nogle tabletcomputere har indbyggede datanetforbindelser som den type, som personlige digitale assistenter (PDA'er) og mobiltelefoner bruger. Du skal tilmelde dig en konto hos den tjenesteudbyder, der er knyttet til det indbyggede netværk. Alternativt kan du tilmelde dig trådløs bredbåndstjeneste og oprette forbindelse til en bredbåndsadapter, der tilsluttes til en USB-port.

Tabletcomputere har været ude i flere år, men da de oprindeligt kom ud, var de dyre og fanger ikke på, dels fordi folk ikke forstod fordelene, og markedet ikke var bygget op omkring tablet-stilen. Med opfindelsen af ​​iPad bliver tablet og tablet-computere imidlertid populære. Tilslutning til internettet med tabletcomputere varierer dog afhængigt af hver computer.