Sådan opsættes Peer-to-Peer Wireless

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel', 'Netværk og Internet' og 'Netværk og delingscenter.' Klik på 'Konfigurer en ny forbindelse eller et netværk.'

2.

Rul ned i listen for at vælge muligheden for at 'konfigurere en trådløs ad hoc (computer til computer ) netværk 'og klik' næste '. Klik på 'Næste' igen, efter at du har læst beskrivelsen om denne type netværk.

3.

Indtast et navn til netværket samt en sikkerhedsnøgle. Dette navn og nøgle vil blive brugt af andre brugere til at oprette forbindelse til netværket, der er oprettet fra din computer.

4.

Skriv navnet og nøglen du indtastede. Klik på 'Næste' og vent på, at netværket skal oprettes.

5.

Klik på netværksikonet i proceslinjen på en anden computer. Vælg navnet på det netværk, du oprettede, og indtast nøglen, når du bliver bedt om at oprette forbindelse til netværket. Tilslut andre computere til netværket på samme måde.

Ved at bruge en computer med et trådløst netværkskort til at oprette et trådløst netværk opretter du et peer-to-peer eller ad hoc-trådløst netværk. Denne metode skal bruges til at forbinde flere computere uden en router eller switch. Computeren fungerer som det trådløse adgangspunkt. En netværksforbindelse kan også deles ved hjælp af denne metode. Peer-to-peer-trådløse netværk er en god måde at forbinde computere med et netværk uden yderligere netværk udstyr, eller for hurtigt at dele en trådløs internetforbindelse.